Datanetwerken

Met de toenemende mobiliteit en gewenste flexibiliteit neemt ook de behoefte aan locatie-onafhankelijke beschikbaarheid van informatie toe. Aangezien dit meestal persoonlijke en bedrijfskritische informatie betreft, worden er ook steeds hogere eisen gesteld aan beschikbaarheid, beveiliging en beheer van deze informatie.

Mavari beschikt over een breed productportfolio om u als klant te voorzien in een uitstekend datanetwerk.

Bij klachten omtrent uw netwerk, of juist ter voorkoming daarvan, kunnen wij uw netwerk doorlichten en een analyse hiervan maken. Een goede analyse van uw netwerk, in combinatie met uw servers, zorgt voor een heldere diagnose van uw netwerk. Om er voor te zorgen dat u geen onnodige investeringen doet is het raadzaam uw netwerk goed in kaart te laten brengen en dit uiteraard bij te houden.

Bij WAN verbindingen adviseren wij om eerst een analyse uit te voeren (Realtime Monitoring) voordat u besluit om een lijn te upgraden of uit te breiden. Zeker in het geval er protocollen aanwezig zijn die alle aanwezige bandbreedte willen gebruiken, heeft upgraden van lijnen maar zeer beperkt nut. Prioriteiten aanbrengen zorgt in zo'n geval voor een veel groter effect.
Zodra de analyse is voltooid én gezamenlijk besproken, kijken we naar een passende optimalisatie. Uiteraard is die geheel afhankelijk van uw omgeving, bestaande apparatuur, budget en mogelijkheden.

Wij werken nauw samen met de verschillende Internet Service Providers zoals Telenet en Belgacom.