Mobotix - Camerasystemen / IP-surveillance

MobotixMobotix ontwikkelt en produceert IP netwerkcamera's voor gebruikersvriendelijke videosurveillance en andere zakelijke cameratoepassingen in IP-netwerken. Omdat alle functionaliteit geïntegreerd is in één behuizing, hoeft geen additionele software te worden geïnstalleerd. De camera's zijn eenvoudig via een webbrowser te consulteren en te monitoren.

Wij verzorgen het advies, de installatie, configuratie en onderhoud van uw systeem. Dit niet enkel van de camera's maar ook van het benodigde netwerk en opslagsysteem.

Voor specifieke vragen hieromtrent of het aanvragen van een demo kunt u terecht op: info camera

Waarom een camerasysteem van Mobotix ?

  • Hoge resolutie van 3 M pixels, 36 x zo hoog als analoge CIF format systemen.
  • De aansluiting is kostenbesparend dankzij één enkele kabel voor data en stroom (POE - Power Over Ethernet).
  • Alle Mobotix camera's worden standaard geleverd inclusief alle benodigde configuratie software, video-management software MxControlcenter en levenslang gratis firmware updates!
  • Mobotix camera's hebben een geïntegreerd opslag systeem voor standaard LINUX en Windows computers.
  • De Mobotix camera's hebben geen bewegende delen, hierdoor zijn de camera's onderhoudsvrij!
  • Lage belasting van het netwerk dankzij het gepatenteerde MxPEG streaming format. Live video en audio belasten het netwerk hierdoor minimaal: maar 1 tot 2 Mbps! Doordat (bewegings)detectie in de camera plaatsvindt, en niet op een pc, wordt het netwerk pas gebruikt indien nodig.
  • Mobotix MxPEG video streaming bevat realtime audio en intercom functies via Voice over IP (SIP) naar een webbrowser, e-mail account of mobiele telefoon.
  • Mobotix dual-night modellen geven perfecte kleuren overdag en schakelen 's nachts automatisch over voor perfect zwart/wit beeld.
  • De Mobotix camerabehuizing is weerbestendig en direkt gereed voor montage, binnen of buiten.
  • Elke camera biedt standaard toegevoegde faciliteiten voor waarneming en controle, zoals: beweging, Infra Rood (IR), geluidsopname en luidspreker.

Dankzij een groot aantal intelligente bewakingsfuncties zijn de Mobotix camera's breed toepasbaar voor toegangscontrole en observatie in onder andere de KMO, de bouw, logistiek en transport, productie, toerisme, zorginstellingen, zuiveringsinstallaties en het bewaken van privébezittingen. Mobotix is een pionier in IP-videosurveillance en technologisch marktleider op het gebied van netwerkcamera's in de Duitssprekende landen.


360° beeld van een Mobotix Q24 camera (1 lens)